Support Technisch Hoe configureer ik mijn Auto-DJ?

Hoe configureer ik mijn Auto-DJ?

Wanneer je bij ons een pakket met Auto-DJ bestelt, staat de Auto-DJ standaard uitgeschakeld. Dit komt omdat de Auto-DJ niet gestart kan worden wanneer er geen muziek is toegewezen aan de afspeellijsten.

1. Schakel de Auto-DJ in via je streaminstellingen:
    • Log in in je control panel
    • Stop je stream (klik links in het menu op ‘Stop’)
    • Ga naar Instellingen, klik op het tabblad ‘Auto-DJ’ en kies voor ‘Toegestaan en ingeschakeld’ (of ‘Ingeschakeld’)
    • Sla de instellingen op door middel van de button ‘Update’
  2. Upload je muziek naar de Auto-DJ
  3. Maak de gewenste afspeellijst(en) aan en wijs de muziek toe aan de juiste afspeellijst(en)
  4. Start je stream door links in het menu op ‘Start’ te klikken’

Let op dat je je stream enkel kunt starten wanneer je Auto-DJ voorzien is van minstens één afspeellijst waaraan muziek toegewezen is.

Veilig en gemakkelijk betalen met