Support Technisch Hoe log ik in in het control panel van mijn stream?

Hoe log ik in in het control panel van mijn stream?

De makkelijkste manier om in te loggen in het control panel van je stream is via Mijn Streampakket.
Mocht dit, om wat voor reden ook, niet lukken, dan kun je zelf ook direct inloggen op je control panel.

Inloggen via Mijn Streampakket

Wanneer je ingelogd bent in Mijn Streampakket kun je navigeren naar ‘Mijn streams’ (diensten). Wanneer je hier op de betreffende dienst klikt, kun je direct daarna onderaan de pagina klikken op de login-knop.

Vervolgens ben je ingelogd in je control panel. Is dit niet het geval? Probeer dan handmatig in te loggen via de onderstaande manier.

Zelf inloggen op je control panel

Bij het aanmaken van je stream heb je een link en bijbehorende inloggegevens gehad om in te loggen op je control panel.

In het geval van een audiostream is de link altijd https://caster[..].streampakket.com:2199 waarbij [..] vervangen wordt door een servernummer. Bijvoorbeeld https://caster01.streampakket.com:2199 of https://caster02.streampakket.com:2199. Wanneer je naar deze link gaat wordt er gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord van je Centova Cast-account. Na het invoeren hiervan kun je inloggen.