Support Technisch Hoe upload ik muziek naar mijn Auto-DJ?

Hoe upload ik muziek naar mijn Auto-DJ?

Muziek uploaden naar je Auto-DJ kun je op twee manieren doen:

1. Via het Centova Cast controlpanel
  2. Via een FTP-verbinding, welke je gemakkelijk kunt opzetten

We raden aan om bij het uploaden van een grote hoeveelheid bestanden of bij het uploaden van grote bestanden altijd gebruik te maken van FTP.

Muziek uploaden naar de Auto-DJ via het Centova Cast control panel

Om audiotracks te uploaden via Centova Cast,

• Log je eerst in in je Centova Cast omgeving
  • Ga in het menu naar Bestanden (Files) en zorg ervoor dat je in de map ‘Media’ belandt
  • Klik onderin op de button ‘Upload’ en vervolgens ‘Select files’

Je bestanden worden nu geüpload en je kunt ze nu koppelen aan een playlist.

Muziek uploaden naar de Auto-DJ via FTP

Een makkelijke manier om een grotere hoeveelheid audiotracks te uploaden naar je Auto-DJ is via een FTP-verbinding.
Bij het aanmaken van je stream heb je de FTP-gegevens in je mailbox ontvangen. Heb je ze niet bij de hand? Dan vind je deze ook op de pagina ‘Quick Links’ in Centova Cast.

Met je FTP-gegevens bij de hand:

• Download een FTP-client (programma om FTP-verbinding te maken). Wij raden de FTP-client FileZilla aan
  • Na installatie/openen van het programma geef je de benodigde FTP-gegevens op:
    • Hostname: Bijvoorbeeld caster01.streampakket.com
    • Gebruikersnaam: De username van je stream
    • Wachtwoord: Het administrator wachtwoord van je stream
    • Poort: Leeg laten of: 21
  • In het rechtergedeelte van je FTP-client zie je nu de bestanden op de server. Navigeer naar de map ‘media’
  • In het linkergedeelte van je FTP-client zie je de bestanden op je computer. Navigeer naar de map met je audiotracks
  • Selecteer de te uploaden bestanden en gebruik een rechtermuisklik om vervolgens te kiezen voor ‘Uploaden’

Je bestanden worden nu geüpload en je kunt ze nu koppelen aan een playlist.