Support Technisch Hoe maak ik een afspeellijst in mijn Auto-DJ?

Hoe maak ik een afspeellijst in mijn Auto-DJ?

Afspeellijst aanmaken

Wanneer je muziek hebt geüpload naar je media-map, kun je afspeellijsten (playlists) aanmaken in Centova Cast. Om dit te doen ga je in het menu naar ‘Playlists’.

Aan deze afspeellijst kun je bepaalde instellingen meegeven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het type ‘Gepland’ om de afspeellijst op bepaalde dagen/tijden af te laten spelen of op ‘Interval’ om na elk X aantal nummers een jingle of een reclamespot te laten horen.

Daarnaast kun je bij elke afspeellijst kiezen of de nummers willekeurig (shuffle) of in volgorde moeten worden afgespeeld.

Muziek toewijzen aan de afspeellijst

Wanneer je de gewenste afspeellijst hebt aangemaakt, kun je hieraan muziek toewijzen.

In Centova Cast ga je hiervoor in het menu naar ‘Media’.
Onder ‘Media Bibliotheek’ kun je je artiesten, albums en vervolgens nummers selecteren en vervolgens slepen naar de door jou gewenste afspeellijst. Om meerdere nummers tegelijk te slepen kun je ze selecteren samen met behulp van de SHIFT- en CMND-toetsen.

Wanneer alle gewenste muziek aan de afspeellijst is toegewezen, kun je op de afspeellijst klikken en de nummers in de juiste volgorde plaatsen (door middel van omhoog/omlaag). Dit laatste heeft enkel effect wanneer je afspeellijst is ingeschakeld als ‘In volgorde afspelen’.

Veilig en gemakkelijk betalen met