Support Uncategorized Mijn Auto-DJ is niet te horen op de stream

Mijn Auto-DJ is niet te horen op de stream

Soms gebeurt het dat het Auto-DJ script “ontspoort” van je server. We adviseren je om het volgende te doen:

• Stop de server
  • Schakel je Auto-DJ uit in je instellingen, start de server en stop deze vervolgens weer
  • Schakel de Auto-DJ weer in en start je server weer

Hopelijk heeft dit het probleem opgelost.

Maak je gebruik van een AAC+ mount point en ervaar je problemen?
Probeer het AAC+ mount point dan eens in te stellen op MP3 en voer de bovenstaande stappen uit. Hopelijk werkt de Auto-DJ dan weer. De Auto-DJ scripts lijken soms last te hebben van het streamen naar AAC.