Support Technisch Hoe log ik in in mijn SHOUTcast admin?

Hoe log ik in in mijn SHOUTcast admin?

Standaard voorzien we je van inloggegevens voor je Centova Cast stream-panel.
Het kan zijn dat je ook wilt inloggen in je SHOUTcast admin-paneel. Je kunt dit doen door in het menu van Centova Cast te klikken op ‘Admin’ en op de pagina die nu opent vervolgens rechtsbovenin op ‘Server login’.

Je dient in te loggen met:

• Gebruikersnaam: admin
  • Wachtwoord: het admin-password van je stream
    Dit is hetzelfde wachtwoord als dat van Centova Cast. Indien je deze niet weet kun je het vinden in de Instellingen-pagina van Centova Cast