Support Technisch Hoe maak ik een CNAME-record aan voor mijn stream?

Hoe maak ik een CNAME-record aan voor mijn stream?

Om je stream te laten registreren op het door jou opgegeven domein, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw (sub)domein naar onze server doorverwijst.

Je moet hiervoor het volgende doen:

• Ga naar het control panel van je domein registrar
  • Ga naar de DNS instellingen
  • Maak een nieuw CNAME-record aan
  • Geef als naam het gewenste subdomein op (bijvoorbeeld stream of live wanneer je de domeinnaam wilt hosten op respectievelijk https://stream.mijndomeinnaam.nl of https://live.mijndomeinnaam.nl)
  • Geef als waarde de naam van onze server op: caster04.streampakket.com of caster05.streampakket.com
  • Sla het nieuwe DNS-record op

Het instellen door ons kan enige tijd duren.

Staat jouw stream op een andere server, maar wil je wel gebruik maken van dienst, neem dan contact op met support.