Streampakket sponsor van Stichting Alpe d’HuZes

Vorig jaar werden wij door de organisatie van Alpe d’HuZes benaderd. Zij maakten al gebruik van een Streampakket abonnement en wilden tijdens een aantal voorgaande events extra capaciteit toevoegen aan het account. Dit omdat er grote aantallen luisteraars werden verwacht. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk.

Echter daarna ontstond ook de vraag of wij wilden meedenken om tijdens de Alpe d’HuZes koersdag óók een stream beschikbaar te kunnen stellen. Maar wel met een capaciteit van vele duizenden luisteraars. Hier hoefden wij niet lang over na te denken. Natuurlijk werken we hier graag aan mee. Uiteraard belangeloos. Zo mogen we Streampakket in 2022 een trotse sponsor noemen van een van de mooiste goede doelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de weken voorafgaande aan het evenement maakt men actief gebruik van de Auto-DJ functionaliteit van het streampakket. Zodat er 24/7 uitgezonden kan worden. Tijdens de koersweek en natuurlijk op de koersdag zelf wordt er ook live radio gemaakt en uitgezonden. Zoals gezegd worden vele duizenden luisteraars verwacht.

Wat is Alpe d’Huzes?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt.

Bron

Meer informatie?